A do nxjerrë qeveria tjetër pagë lufte? Vjen lajmi i papritur

Drejtoresha e Përgjithshme e Tatimeve, Delina Ibrahimaj pyetur nëse do të ketë një tjetër pagë.

Paketa e dytë e ndihmës, ministrja nxjerr udhëzimin, ja formulari që duhet të plotësoni

Ministria e Financave dhe Ekonomise ka publikuar dy formularët të cilët gjenden në faqen zyrtare.

Pagesa 400 mijë lekë, Tatimet nxjerrin udhëzuesin: Ja si të aplikoni

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve publikon për të gjithë të interesuarit se si duhet të.

Çfarë do ndodhë me këstet e kredive, vjen reagimi i bujshëm i bankave

Bankat kanë parashikuar shtyrje të afatit për pagesat e kësteve. Covid-19 ra si një ortek.

Matësat nuk do të lexohen, ja sa do të paguajmë gjatë muajve të pandemisë

Gjatë periudhës së pandemisë, abonentët familjarë dhe bizneset do të faturohen aforfe për energjinë elektrike..

Kujdes, mos besoni gjënë e gabuar. Qeveria shpërndan 400 mijë lekë në dorë për të papunët, por kjo pagë do të…

Ministri i caktuar për menaxhimin e situatës së Covid-19, Arben Ahmetaj, ka shpjeguar me tej.

Po ata që punojnë në qendra tregtare do paguhen me 400 mijë lekë? Ja përgjigja

Kryeministri Edi Rama tha se për paketat ekonomike të prezantuara nga qeveria, janë dhënë 17.

Si do e merrni 400 mijë lekëshin në dorë? E sqaron Rama: Pronarëve tuaj do u kërkojmë…

Kryeministri Edi Rama ka sqaruar te tjera detaje në lidhje me paketën e zgjeruar. Rama u.

Nga personat e dypunësuar tek bizneset, kush e përfiton pagën e luftës. Drejtoria e Tatimeve shpjegon kriteret

Drejtoria e Tatimeve thotë se ka disa kushte që duhet të plotësojë subjekti tatimpagues për.

Ur.gjente/ Banka ngre al.armin: Do zh.d.uket Leku, përgatituni për…

Thuajse 30% e shqiptarëve besojnë kështu se, në harkun e 5 viteve të ardhshme, monedha.