Burra bëni kujdes! Nëse partnerja juaj e bën këtë gjë gjatë marrë.dhënies, diçka e tme.rrshme fshihet pas…Një studim i fundit tregon se nëse femrat bëjnë një gjest në shtrat, atëherë ato janë të prirura më shumë për të tr.adhtuar, shkruan Shkodranews. Por, për çfarë bëhet fjalë? Lidhet me org.azmën… Studimi i publikuar së fundmi në revistën “Archives of S.exual Behavior” tregon se femrat që rregullisht simulojnë org.azëm gjatë marrëdhënies kanë më pak gjasa të jenë besnikë.Gjatë studimit u pyetën 138 femra dhe 121 burra.Gjetjet ishin se, sa më shumë një femër është shtirur se ka përjetuar or.gazëm, aq më shumë ka gjasa që ajo të ketë tra.dhtuar në të kaluarën dhe ka më shumë gjasë që ajo të tra.dhtojë përsëri në të ardhmen.

80 e përqind femrave pranuan se janë shtirur sikur kanë kaluar në orgazëm zbuloi doktoresha Tammy Nelson konkluzionet e studimit.

Dr Nelson tha se shumica e grave nuk do të arrijnë maksimumin nga s*ksi penetrues.

Ajo tha: “Shumica e grave kanë nevojë për stimulim të drejtpërdrejtë klitoral për diku nga shtatë deri në 45 minuta”.