Bëni këtë veprim dhe gratë menjëherë do të arrijnë ek.stazë!Studiuesit gjermanë anketuan 240 gra rreth orgazmës, dhe më shumë se gjysma vlerësuan se kënaqësia e një partneri është shumë e rëndësishme në mënyrë që të kënaqen. Gazetari Michael Kastleman, i cili më shumë se 40 vjet u përgjigjet pyetjeve të cilat kanë të bëjnë me s.eksin, thotë që shumica shtrojnë pyetjen – si t’i ndihmoj partneres sime që të përjetojë org.azëm?Studiuesit nga Universiteti i Michiganit u kanë ndarë rastësisht 810 burrave dy histori erotike për të lexuar.Në njërën histori femra ka përjetuar orgazëm, ndërkaq në tjetrën jo. Pastaj, i kanë lutur që të vlerësojnë maskulitetin e tyre dhe vetëbesimin s.eksual.

Ata të cilët kanë lexuar tregimin në të cilin mashkulli ka bërë që femra të përjetojë orgazëm, kanë dhënë vlerësim shumë më të mirë, gjë që është treguar që vlerësojnë ndihmën e tyre që ua japin grave në drejtim të arritjes së kulmit.

Në fund, për të dyja palët është me rëndësi të dinë që askush askujt nuk i jep org.azëm. Org.azmat janë si buzëqeshja. Komikët nuk janë persona të cilët thjeshtë arrijnë të na bëjnë të qeshim. Ata na ndihmojnë të shfaqim emocionin i cili është brenda nesh.

Kjo po ashtu vlen edhe për orgazmën! Partnerit apo partneres mund t’ia lehtësoni procesin, por pa dëshirën dhe vullnetin e tyre nuk do të keni sukses.

Prandaj mos t’ju vijë turp të bisedoni për s.eksin dhe ta pyesni partnerin tuaj se çfarë i përshtatet dhe çfarë dëshiron.