“Bëj 4 orë s*ks në ditë sepse…”, njihuni me b*mbën 24-vjeçare që na la pa frymë me ato që bën e thotëNjë modele ka treguar se sa herë në ditë kryen marrëdhënie dhe pse e bën këtë.Ajo rrëfen se cdo ditë, për të mbajtur trupin në formë, krahas ushtrimeve fizike dhe palestrës, bën rregullisht 3 deri në 4 orë s**s.Grasi Mattos ka një rutinë të rreptë ushtrimesh fizike dhe mban gjithmonë një dietë të ekuilibruar.

Bomba 24-vjeçare beson shumë në përfitimet e përditshmërisë së marrëdhënies intime.

E reja që jeton në Lisbonë, Portugali, thotë se i kushton shumë orë gjatë ditës aktivitetit. Ajo zbuloi se pushimet e vetme që ka, përfshijnë të dielat.

Në total, ajo synon të humbasë rreth 8,000 kalori dhe në disa raste ajo ushtron për katër ose pesë orë rresht.

Ajo shprehet: “Nuk duhet të jetë katër ose pesë orë rresht gjithmonë ama. Zakonisht bëj s**s kur zgjohem, pasdite dhe në darkë”.

Ajo thotë se e bën edhe kur nuk ndjen kënaqësi, pasi e gjithë është në funksion të mbajtjes së trupit në formë.