Ali kalon natën me Nazllë, por ndodh diçka e çuditshmeAli kalon naten me Nazlle dhe eshte kaq i emocionuar sa do ta ndaje me dike kete lajm. Ai shkon dhe ia tregon Fermanit, por ai bezdiset nga sinqeriteti i Aliut.Pastaj, kur i zë asistentët të rrijne, ai vendos ti marrë të gjithë në provim. Nga ana tjetër, gjendja e binjakëve të bashkuar po përkeqësohet me shpejtësi. Ndërsa asistentët po përgatiten për provimin e Ferman ndërsa përpiqen të gjejnë një zgjidhje për situatën e binjakëve, Betüş, do te beje dicka te papritur.Një marrëdhënie e ngushtë zhvillohet shpejt midis tyre dhe Aliut dhe Betus dhe ai dëshiron të bëjë operacionin e Betus personalisht. Por së pari, ai duhet të kalojë provimin që Ferman ia bën veçanërisht të vështirë.

Më në fund, në rastin e binjakëve, të gjitha mjetet juridike mbarojnë dhe ekipi përballet me një zgjedhje të tmerrshme: që një moter të mbijetojë, tjetra duhet të vdes.ë. Po cila? Kush mund ta marrë këtë vendim fatal?