Ajo e gjeti të vd.ekur nusen, prindërit mes lotësh zbulojnë se ç’i ndodhi çiftit, kush i çoi drejt aktit makabër

Prindërit e çiftit të martuar vetëm 5 ditë më parë, të cilët u vetëhe.lmuan me fotostoksinë ditën e sotme janë shprehur të tra.umatizuar për ngjarjen e rë.ndë.

Ata kanë deklaruar se nuk kanë pasur asnjë dijeni dhe se janë shokuar, kur kanë gjetur vajzën të pajetë.

Prindërit janë shprehur se nuk kishin dëgjuar që çifti të kishte ndonjë konflikt të mundshëm mes tyre apo edhe me persona të tjerë.