Ajaz plas bombën pas martesës së Firuze, por lajmi që merr vesh Berrak do ta shk.atërrojëAyaz i merzitur pas lajmit se Firuze do te martohet, perballet me te. Për herë të parë në jetën e tij, ai është i zemëruar me Firuze.Në një përpjekje për të ndihmuar Safiye me problemin e saj të veshkave, testi që bën Berrak zbulon rezultate të papritura, një tjetër letër që ajo do të përdorë për të rifituar Ayaz.Ertan, i cili dëshiron që martesa e tyre të njihet nga të gjithë, bën presion që Firuze të flasë me babanë e saj. Firuze do ta ketë të vështirë t’i thotë Yaşar se është  martuar me një njeri të lig. Cili do të jetë reagimi i Yaşar, i cili papritur mësoi se vajza e tij ishte martuar me Ertan?

Firuze, e cila është tronditur nga dhurata e Ertan, mendon se Ertan e njeh marrëdhënien e saj me Ayaz. Nga frika se Ertan do t’i shkaktojë më shumë dëm Ayazit dhe të dashurve të saj, cilat masa paraprake do të marrë Firuze?

Policia zgjeron hetimet e saj për të gjetur personin që vr.au Yasin. Policët që vijnë në shtëpinë e tyre shkaktojnë p.anik dhe fr.ikë Elvan, një reagim që nuk kalon pa u vënë re. Policia merr Farukun për të marrë dëshminë e tij.

Informacioni që Faruk rikthen në shtëpi do të ndryshojë plotësisht perspektivën e Firuze për ngjarjen. Cili do të jetë plani i ri i Firuze?

Ertan vendosi të njoftojë martesën e tyre me një parti të vogël në shtëpi. Yaşar nuk dëshiron që dikush të bashkohet me darkën. Sidoqoftë, Aliye është e lumtur me martesën e Firuze me Ertan. A do të jetë në gjendje Aliye të bindë Yaşar dhe të shkojë në darkën e dasmës së vajzës së tyre?

Berrak, i cili kap çdo mundësi për të qenë afër Ayaz, e fton Ayazin për darkë. Ardhja e Ayaz në darkë krijon një efekt tronditës për të gjithë. Bomba që ai do të hedhë do të ketë pasoja masive në martesën e Firuze dhe Erhan.