“Ai i kishte hipur sipër, ajo rënkonte dhe …” vajza tregon tm.errin kur gjeti burrin me një femër, por ajo ishte…Një nënë 64-vjeçare dhe djali i saj 21-vjeçar u arre.stuan në Fitchburg, Massachusetts, pasi policia mori informacion nga nusja e shtëpisë se ata kishin pasur marrëdhënie se.ksuale.Gruaja e T.L u kthye në shtëpi nga puna më herët sepse nuk ndihej mirë, dhe pasi hyri në dhomën e gjumit, skena që pa e tro.nditi edhe më shumë.Doli me vrap nga shtëpia dhe telefonoi menjëherë policinë, edhe pse e dinte që kjo mund t’i kushtonte shtrenjtë burrit dhe nënës së tij.

Sipas ligjit të shtetit të Massachusetts, incesti dënohet me dy e gjysmë deri në 20 vjet bu.rg.

Kur oficerët e policisë erdhën në vendin e ngjarjes, ata gjithashtu ishin të hutuar sepse nuk kishin pasur raste të tilla më parë.