Ah o Zot sa e tme.rrshme/ Vëllezër 6 dhe 7 vjeç i vje.dhin makinën gjyshes dhe vd.e.sin tragjikisht në…

Një ngjarje vërtet e dhi.mbshme dhe shumë e tme.rrshme ka ndodhur në shtetin e Misurit në SHBA.

Raportohet nga mediat e huaja se një djalë 7 vjeç dhe vëllai i tij 6 vjeç, kanë humbur jetën pasi u përpla.sën me makinë, e cila shumë shpejt u përfshi nga fl.akët. Burimet zyrtare të policisë thanë se 7-vjeçari i mori pa leje makinën gjyshes së tij dhe doli në rrugë me të, humbi kontrollin dhe u përmbys.

Patrulla e policisë që shkoi në vendngjarje, tha se 7-vjeçari po drejtonte në Buick Lacross të 2007-ës, po ecte me shpejtësi të lartë dhe për pasojë humbi kontrollin, u përmbysën dhe më pas makina u përfshi nga flakët.